Om Roust Element

Om Roust Element

Roust Element har næsten 100 års erfaring inden for træbyggeri og producerer og leverer træbaserede bygningselementer til ethvert byggeri:

  • Ydervægge
  • Tagkassetter
  • Gulvkassetter
  • Boligadskillende vægge

Det gør vi med stor respekt for miljø, samarbejdspartnere og kunder, for at kunne være din fleksible leverandør til byggeriet. 

Benyt dig af vores store ekspertise

Er du arkitekt eller konstruktør og i gang med tegnearbejdet på et hus, og er du i tvivl om konstruktioner og samlingsdetaljerne, så kontakt os endelig. Vi har samlet branchens mest kompetente kræfter, som du er velkommen til at trække på. Vi hjælper gerne så tidligt i projekteringsfasen som muligt, så dit byggeri tilpasses elementbyggeri fra starten, og du kommer godt i gang med processen.

Det er nemlig i konstruktionen, at hele hemmeligheden ligger. Vores ingeniører og bygningskonstruktørers mange års erfaring med træbyggeri gør, at vi har stor erfaring i, hvordan der bygges bedst.

Vi arbejder dagligt på at forbedre samlingsdetaljer og undersøge markedet for bedre og mere miljørigtige produkter. 

Har du brug for vores ekspertise til opmåling af dit byggeri, deltager vi gerne og udarbejder et tilbud på elementer, så du får klarhed over økonomien i dit byggeprojekt. 

Vi går op i kvalitet

Det vigtigt for os, at brugerne er glade for den bygning, vi er med til at bygge. Deres mening og anbefaling betyder meget for os, fordi de oplever kvaliteten på egen krop.

De oplever kvaliteten ved præcision, når byggeriet står færdigt til tiden, og de kan flytte ind rettidigt. Det er dem, der bruger bygningen og oplever kvaliteten i konstruktionen, når bygningen er sund at bo i og kan anvendes år efter år.

PEFC-certificeret træ

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det træ, der anvendes i vores produkter. Derfor anvender vi kun træ fra PEFC-certificeret skovbrug, så vi kan dokumentere, at vi anvender bæredygtigt træ i vores produktion. Derudover kvalitetskontrolleres råtræet både visuelt og elektronisk via fugtmåler. 

Vi har en klar holdning til, at intet i vores produktion må gå til spilde, og langt det meste overskudsmateriale fra vores produktion af bygningselementer går til genbrug eller genanvendelse. Træ af dårlig kvalitet anvendes til savsmuld og afskæring bruges til opvarmning i eget varmeværk.

Dansk producerede elementer

Alle vores bygningselementer produceres i Årre i Sønderjylland, efter danske standarder og af danske hænder. Når elementerne er klar, fragtes elementerne til din byggeplads til levering den dag, der passer dig.

Vi vil glæde os til at bygge dit næste projekt!

Follow us on Social Media