Roust Element Tagkassetter

Tagkassetter

Tagkassetter kan leveres i et utal af variationer. Fra de helt simple som anvendes til fx industrihaller, til komplicerede kassetter med udskæringer i udhæng m.m.

Du bestemmer selv, om tagkassetten skal leveres ventileret eller uventileret, eller om der skal tagpap eller anden tagdækning på. Hvis tagkassetterne efterfølgende skal beklædes med tagsten, leveres de ofte med en diffusionsåben vandafvisende grunder på krydsfiner.

Højden af tagkassetten bestemmes af den U-værdi, som er oplyst fra energirammeberegningen. Op til 490 mm med traditionelle ribber og endnu højere med gitterdragere.

For tagkassetter skal man være særligt opmærksom på spændvidde i forhold til bygningens anvendelse, da der kan være stor opkrumning og nedbøjning. Kassetterne kan vælges fastholdt til skillevægge, eller tilslutninger mellem tagkassetter, og skillevægge kan udføres som teleskopløsning.

Brandkrav

Brandmæssigt kan tagelementer udføres som BD30 / BD60. Som projekterende skal man være særligt opmærksom på overfladekrav samt på ikke at skabe brandtekniske hulrum. Endvidere kan brandsmitte skabe problemer ved ventilerede tage i sammenbyggede boliger.

Du er altid velkommen til at kontakte os ved uddybende spørgsmål.

Follow us on Social Media