Igangværende projekter
Tønder Multihal - Skovhusene i Fredericia

Tønder Multihal 

Roust Element skal levere omkring 1.500 kvadratmeter isolerede ydervægselementer og buede hjørneelementer til Tønder Handelsskole nye multihal, og der er et klart ønske om, at træ skal være et gennemgående materiale i bygningen.

Alle elementer leveres klar til beklædning på byggepladsen, hvilket gør arbejdet på byggepladsen nemmere, når alle elementer kommer færdige klar til montering.

Det er et spændende projekt at være en del af i samrbejde med Ommen og ZENI arkitekter a/s.

Vi håber, at de mange unge på handelsskolen bliver glade for den nye hal, når den står helt klar til brug i 2024!

Se billeder af byggeriet her

Skovhusene i Fredericia

Roust Element er en del af et nyt projekt i Fredericia, hvor 41 rækkehuse med navnet Skovhusene skal opføres. Byggeriet er et DGNB Guld-projekt, som er en certificering af miljømæssig, økonomisk, social, teknisk, proces og områdekvalitet.

”Det har været vigtigt at få bæredygtighed ind over – dels fordi det er et kvalitetsstempel og det rigtige at gøre, men også fordi det er en god investering i fremtiden. Vi er bevidst gået efter præfabrikerede elementer, fordi det giver et let byggeri, som lukkes hurtigt af for vind og vejr, hvilket er godt for arbejdsmiljøet for håndværkerne,” fortæller totalentreprenøren Jesper Martinussen fra Maale Entreprise ApS, som i samarbejde med Tasfo Selskaberne og Sparsø Gruppen står bag projektet.

De første elementer til de mange rækkehuse er rejst og glæder os til at se det færdige resultat.

Se billeder af byggeriet her

Follow us on Social Media