Dymaks nye, spektakulære hovedkontor ved Odense opføres med tagkassetter fra Roust Element

Byggeriet af Dymaks nye hovedkvarter i Odense er i fuld gang, og i Roust Element er vi stolte af at levere vores bæredygtige præfabrikerede tagkassetter til dette ambitiøse projekt. Hovedkvarteret opføres med fokus på både miljømæssig og social bæredygtighed og sigter mod en DGNB Guld-certificering med et imponerende performanceindeks på 65%.

Samtidig vil byggeriet modtage en DGNB Hjerte-udmærkelse, som fokuserer på sundhed og velvære i fremtidens byggeri. Denne udmærkelse sikrer, at der arbejdes med mennesket i centrum, og at der tages højde for skærpede krav til sociale bæredygtighedstiltag, så bygningen skaber de bedste rammer for trivsel for både medarbejdere og besøgende.

Vi har produceret og leveret hele 1.400 kvadratmeter præfabrikerede tagkassetter til det 2.500 kvadratmeter store byggeri, som netop er blevet færdigmonteret.

Det er et superspændende projekt, hvor tagkassetterne vrider for at følge bygningens flotte arkitektur – og det betyder, at ikke to tagkassetter er ens. Vores tagkassetter bidrager til at reducere CO2-udledningen og fremme energieffektiviteten, alt imens de er en central del af bygningens hurtige og præcise konstruktion. Sammen skaber vi ikke bare et vartegn for bæredygtigt byggeri, men også et sundt, inspirerende arbejdsmiljø, hvor trivsel og miljøhensyn går hånd i hånd.

Se en film af byggeprocessen af det spektakulære byggeri her:

Follow us on Social Media